diumenge, 3 de maig del 2015

ESTEM DE COLÒNIES!

Estimades famílies, un curs més ens trobem en època de colònies. Ja sabeu, aquells dies en que els vostres fills i filles ho passen fatal. Intentarem anar penjant fotos de les activitats que vagin fent, tot dependrà de la connexió a Internet i les tecnologies en general. Fins aviat!

Resultado de imagen de casa la llobeta
Fes click aquí!

DIARI DE COLÒNIES

Primer dia fantàstic!
Tot ha anat molt bé. Activitats divertides i fins i tot hem celebrat tres aniversaris! A la nit joc al bosc i tots a dormir. Demà penjarem més fotos! Bona nit!


Segon dia
La nit ha anat prou bé! Després dels nervis de tot el dia hem quedat ben cansats. Avui ens ha despertat un dia molt bo. Hem estat fent malabars i treballant a la sala de trapezis. Després de dinar continuem amb les activitats i aquesta nit...
Sopar de gala i espectacle! Quins nervis...
Demà ens teniu ja a casa!

Darrer dia de colònies
Després dels espectacles nocturns tots i totes hem agafat el llit amb moltíssimes ganes. Ens quedaran pendents algunes activitats que farem durant el matí, dinarem i tornarem cap a l'escola. Sortirem de la casa de colònies cap a les 15h, és a dir que arribarem al voltant de les 16h. Arribarem ben cansats i ens anirà molt bé la vostra ajuda per descarregar l'autocar de maletes i motxilles.  Les agruparem totes i us esperarem asseguts per classes, només caldrà fer-nos una grandíssima abraçada i milions de petons abans de recollir la motxilla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada